Sthlm 606 Cup | Omgång 7

Propaganda väder i kväll igen, och järngänget var på plats. I kväll var det 8 båtar på startlinjen och Simon Dismo med döttrar var  funktionärer. Ikväll var underhållningen ovanligt knepig. Vinden kom från väst över gasklockorna och ner på Islingeviken. Oftast var det byarna på vänsterkanten närmast bron som var bäst med vrid på 30 grader.

Kvällens suveräner var SWE 349 – Olle och Johan som samlade ihop serien 1, 1 och 2 och det får ses som en stor bedrift i de mycket knepiga förhållandena. Därefter följde SWE 868, SWE 869 (funkis), SWE 918 och SWE 381. Alla kvällens resultat finner ni här.

Eftersom vi nu kommit in på andra halvan av Cupen har vi även tillåtit att man stryker en omgång från den sammanlagda resultat sammanställningen
I fortsatt ledning har vi SWE 349 (12p), följt av SWE 918 (16p) och SWE 868 (19p), därefter följer SWE 449 (34p) och SWE 500 (34p).  

Bilder och video kommer så småningom.

2 kommentarer tillSthlm 606 Cup | Omgång 7

  • Johan SWE-349

    Bra Yrsa, det är andra gången ni hamnar på lika poäng, men tack vare en bättre serie/placering i 1:a racet så kommer ni ändå före i resultat listan.

  • RC SWE868

    Upplägget för tisdagsracen kan nog liknas vid en tennismatch. Vissa bollar är viktigare än andra att vinna…;-)

    – SWE 349, ni var grymma i tisdags, synd att ni inte kan vara med på sommaravslutningen!

    SWE 868 förbereder sig som bäst inför det vikitga uppdraget på tisdag. Vi hoppas på nytt deltagarrekord för säsongen!

    Trevlig midsommar alla glada 606-seglare ___/)___/)___

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>