Påminnelse – sista chansen idag?

bartfamily2wm påminner om regelseminarie. För er som ännu inte bokat – det är läge att bestämma sig nu
Niklas hälsar att han strax kommer att bjuda in ett annat klassförbund så att vi får ordentlig ekonomi i arret.

Det blir seminarie under två kvällar, 11 och 18 februari, med allt man behöver för att ha koll på konkurrenterna på banan.

Upplägget under de två kvällarna bygger inte på en traditionell regelkurs utan mer i formen av praktiskt användande av regelboken i olika situationer.
Första tillfället kommer helt att fokusera på att gå igenom alla regeländringar (teori i kombination med praktiska exempel).
Andra tillfället kommer att ta upp olika situationer på banan där gruppens medverkan och engagemang tillsammans med kursledarens verktygslåda ger spelplanen. Kursledaren kommer att ta med sig ett antal ”case” sedan är det givetvis fritt fram att få dra upp egna situationer och få tolkning av dessa.

Vi ordnar endast en kurs (uppdelat på två kvällar) så passa på, först till kvarn gäller.
Anmälan via vår bokningsfunktion under Aktiviteter. Det är dock betalning till plusgirot som ger rätt till plats om intresset blir större än lokalen rymmer.
Pris 200kr/person.
Alla detaljer finner du här under en egen sida.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>